Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie bruiloft is waarschijnlijk een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Een van de belangrijkste aspecten van het plannen van een bruiloft is het uitnodigen van gasten. Traditioneel worden uitnodigingen voor bruiloften geprint en met de hand geschreven. Maar wat als we je vertellen dat er een veel handigere manier is om uitnodigingen te versturen? Ja, we hebben het over digitale uitnodigingen!

In deze post zullen we de voordelen van digitale uitnodigingen bespreken en waarom je zou moeten overwegen om ze te gebruiken voor je bruiloft.

 

Voordelen van digitale uitnodigingen

 

1. Gemak

Met digitale uitnodigingen hoef je geen tijd te besteden aan het schrijven, adresseren en versturen van elke uitnodiging. Je kunt in plaats daarvan in slechts enkele minuten al je gasten uitnodigen via e-mail.

 

2. Bespaar geld

Het versturen van traditionele uitnodigingen kan duur zijn, vooral als je rekening houdt met de kosten van het afdrukken, verzenden en de enveloppen. Digitale uitnodigingen zijn daarentegen goedkoper en je kunt zelfs besparen op postzegels.

 

3. Real-time tracking

Met digitale uitnodigingen kun je in ons portaal real-time bijhouden wie de uitnodiging heeft geaccepteerd en wie nog niet. Daarnaast ontvang je in ons portaal alle antwoorden op de vragen die jij jouw gasten stelt via de online RSVP. Dit kan je helpen om gemakkelijk en overzichtelijk de RSVP’s bij te houden.

 

4. Digitale reminders

Komt jullie grote dag eraan en heeft nog niet iedereen zijn/ haar aanwezigheid doorgegeven? Stuur via ons portaal een digitale reminder met één druk op de knop.

 

5. Milieuvriendelijk

Traditionele uitnodigingen zijn meestal gemaakt van papier en dit kan schadelijk zijn voor het milieu. Digitale uitnodigingen zijn echter milieuvriendelijker omdat er geen papier wordt gebruikt en er geen afval is.

 

6. Je krijgt er een website voor jullie bruiloft bij!

Bij ons krijg je een prachtige bruiloft website bij jullie digitale uitnodigingen. Op een bruiloft website delen jullie alle belangrijke informatie over jullie grote dag met jullie gasten.

Bruidspaar

Waarom kiezen voor digitale uitnodigingen voor je bruiloft?

Stel je voor dat je je bruiloft in het buitenland viert en je gasten zich op verschillende locaties bevinden. Het versturen van traditionele uitnodigingen kan lastig zijn en het kan lang duren voordat ze bij iedereen aankomen. Met digitale uitnodigingen kun je echter gemakkelijk al je gasten bereiken, waar ze zich ook bevinden.

Bovendien bieden digitale uitnodigingen veel meer ruimte voor aanvullende informatie dankzij de inbegrepen bruiloft website. Je kunt bijvoorbeeld de routebeschrijving, het programma van de dag en zelfs foto’s van jullie als koppel toevoegen.

 

Conclusie

Digitale uitnodigingen voor jullie bruiloft  zijn een geweldige optie!