Veelgestelde vragen

alles wat je wil weten

Hebben jullie hulp nodig met jullie bruiloft website? Lees hieronder dan snel de veelgestelde vragen om antwoord te vinden.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat onze bruiloft website live staat?

Wij zetten bruiloft websites binnen 20 minuten na de aanvraag live. Je ontvangt een e-mail zodra jullie website live staat.

Ik zoek een specifiek design, bieden jullie ook maatwerk?

Misschien willen jullie het design van jullie trouwkaart gebruiken of hebben jullie iets specifieks in gedachten. Wij maken ook bruiloft websites op maat. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met jullie op om alle wensen te bespreken.

Onze bruiloft duurt langer dan 1 dag, kan dit met de designs van Bruiloft Website?

Alle designs zijn gericht op ééndaagse bruiloften. Uiteraard kunnen wij ook websites maken voor bruiloften die meerdere dagen duren. Hiervoor bieden wij ons maatwerk pakket. Geef via het contactformulier aan dat jullie op zoek zijn naar maatwerk en wat jullie precies willen, dan nemen wij z.s.m. contact met jullie op.

Wij nodigen dag- en avondgasten uit. Hoe maken wij dit onderscheid?

Het is bij alle pakketten mogelijk om onderscheid te maken tussen dag- en avondgasten. Jullie kunnen daarnaast zoveel type gasten aanmaken als jullie zelf willen. Zo kunnen jullie ook receptiegasten aanmaken. Elk type gast krijgt zijn eigen code om het voor hen bestemde trouwprogramma te zien. Dit beheer je allemaal in het portaal.

Hoe vaak maken jullie nieuwe designs?

We werken er hard aan om onze designs up-to-date te houden en we houden de trends goed in de gaten. Heb je suggesties voor een design? Laat ons dit dan hier weten. Daar worden we heel blij van!

In welke talen zijn de bruiloft websites beschikbaar?

Alle websites zijn vooralsnog beschikbaar in het Nederlands. Dat geldt ook voor het RSVP formulier, de digitale uitnodigingen en reminders die jullie kunnen sturen via ons platform.

Tegen een meerprijs kunnen wij de standaard teksten op jullie bruiloft website voor jullie vervangen voor teksten in een andere taal. Jullie kunnen jullie eigen teksten ook in een andere taal dan Nederlands invullen in het portaal. Echter de teksten in het RSVP formulier, de digitale uitnodigingen en reminders kunnen niet worden aangepast naar een andere taal.

Welke mails sturen jullie naar onze gasten?

Wij kunnen de volgende mails voor jullie bruiloft versturen:

 • Uitnodiging voor jullie bruiloft naar al jullie gasten. Hierin staat de link naar jullie bruiloft website.
 • Bevestiging aanmelding. Zo weten jullie genodigden die zich hebben aangemeld dat de aanmelding goed is gegaan.
 • Reminder. Voor de gasten die het online aanmeldformulier (RSVP) nog niet hebben ingevuld. Met één druk op de knop sturen jullie deze reminders zelf vanuit het portaal.
 • ‘Het is bijna zover!’ Een mail 7 dagen voordat jullie bruiloft plaatsvindt dat het bijna zover is voor jullie grote dag.

Voorbeelden van deze mails vinden jullie hier.

De teksten die wij in de mails gebruiken zijn standaard en kunnen niet aangepast worden (per type gast).

Hoe lang staat een bruiloft website live?

Bruiloft websites zijn 12 maanden geldig vanaf het aanvraagmoment en komen na 12 maanden automatisch te vervallen.

Welke standaard RSVP vragen staan er op de bruiloft website?

Zie hieronder een overzicht van de standaard RSVP vragen.

 • Voornaam
 • Achternaam
 • E-mailadres
 • Ben je aanwezig op onze bruiloft?
 • Aantal personen

Deze vragen staan standaard aan en kunnen niet uitgeschakeld worden.

Welke extra RSVP vragen kunnen wij kiezen?

Zie hieronder een overzicht van de mogelijke extra vragen. Jullie kunnen zelf kiezen welke vragen jullie in het RSVP formulier stellen. Deze vragen zijn alleen beschikbaar bij het Excellent pakket.

 • Waarvan kinderen
 • Dieetwensen/ allergieën
 • Incl. overnachting?
 • Favoriete dansnummer
 • Overige opmerkingen (kunnen genodigden zelf invullen)
 • Overige informatie (je kunt hier zelf extra informatie toevoegen die hoort bij de uitnodiging, zoals kosten hotelkamer, het diner type, etc.)
 • Voeg tot 2 eigen vragen toe aan de RSVP!
Wat is het verschil tussen een bruiloft website van 'Bruiloft Website' en 'Invited You'?

Ons zusje heet ‘Invited You‘. Met dit bedrijf richten wij ons naast bruiloft websites ook op event websites voor particuliere en zakelijke feesten. De bruiloft designs die je daar vindt zijn exact hetzelfde als de designs van ‘Bruiloft Website’. Alleen vind je bij ‘Invited You’ ook speciale designs voor particuliere en zakelijke events.

Het verschil tussen ‘Bruiloft Website’ en ‘Invited You’ is de uitstraling van de digitale uitnodigingen, reminders, etc. Deze zijn bij ‘Bruiloft Website’ meer gericht op de zachte kleuren die horen bij een huwelijk. Daarnaast is het design van het portaal bij ‘Bruiloft Website’ zachter van kleur dan bij Invited You.

Verder zijn de functionaliteiten exact hetzelfde. Neem vooral eens een kijkje op Invited You voor als jij een particulier of zakelijk feest wilt gaan organiseren!

Ik heb een andere vraag…

Alle overige vragen kun je ons stellen via het contactformulier.

Opties design

Welke teksten kunnen wij allemaal aanpassen op onze bruiloft website?

Je kunt bijna alle teksten aanpassen op jullie website. De headers (koppen) staan vast en enkele stukjes tekst (zoals de tekst boven de aan-/ afmeldknop) hebben wij voor jullie geschreven en kunnen niet worden aangepast.

De afteller staat niet goed ingesteld op onze bruiloft website!

De afteller stellen wij binnen 5 werkdagen vooralsnog handmatig voor je in. Wij gebruiken hiervoor de datum van jullie bruiloft om 00:00 uur. Willen jullie liever dat de afteller aftelt tot het eerste tijdstip in jullie programma, dien hiervoor dan een verzoek in. Vergeet niet jullie domeinnaam te noemen in het bericht!

Mijn uitgelichte foto wordt niet goed weergegeven op mijn bruiloft website. Help!

Dit lossen wij graag handmatig voor jullie op! Neem via het contactformulier contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat jullie foto mooi wordt afgebeeld.

Er gaat iets niet goed op onze bruiloft website. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we met je mee kunnen kijken en dit indien mogelijk kunnen corrigeren.

Kunnen we teksten en afbeeldingen nog aanpassen?

Of je jullie bruiloft website al hebben gedeeld met jullie gasten maakt niet uit: jullie kunnen altijd en ongelimiteerd jullie teksten en afbeeldingen aanpassen in het portaal.

Wij hebben geen ceremoniemeester. Wat nu?

Jullie kunnen de gegevens van minimaal één ceremoniemeester en maximaal twee ceremoniemeesters opgeven. Indien jullie geen ceremoniemeester hebben, vul dan bijvoorbeeld jullie eigen gegevens in bij de ceremoniemeester.

Indien gewenst kunnen wij dit onderdeel verwijderen van jullie bruiloft website. Neem dan contact met ons op.

Ik wil de volgorde van de foto’s op onze website aanpassen. Kan dat?

In het portaal kunnen jullie de volgorde van jullie foto’s wijzigen.

Kunnen wij de teksten van de e-mails die jullie sturen wijzigen?

Nee, de e-mails die worden verstuurd zijn standaard templates en kunnen niet worden aangepast. Willen jullie de teksten zelf schrijven, dan kunnen jullie alle gasten via een papieren trouwkaart of vanaf jullie eigen e-mailaccount e-mails sturen. Jullie kunnen in het portaal zelf aanvinken of je de mails door ons wil laten sturen of niet.

Ik heb een andere vraag…

Alle overige vragen kun je ons stellen via het contactformulier.

Are you ready?!