In het hart van elke bruiloft staan de gedeelde herinneringen die deze dag zo speciaal maken. Terwijl technologie blijft evolueren, doen wij dat ook, door bruidsparen nieuwe manieren te bieden om deze kostbare momenten vast te leggen en te delen. Wij zijn verheugd een nieuwe functionaliteit te introduceren binnen onze bruiloft websites: de optie voor gasten om foto’s te uploaden via de website of direct via een unieke QR-code. Deze innovatie verzekert dat geen enkele herinnering onopgemerkt blijft, en maakt het delen van de vreugde van jullie dag toegankelijker dan ooit.

Verzamel foto’s en video’s van jullie gasten op twee manieren

Onze nieuwste functionaliteit biedt twee handige manieren voor gasten om foto’s te delen: rechtstreeks via jullie bruiloft website of door het scannen van een unieke QR-code tijdens jullie bruiloft. Jullie kunnen de uploadlink gemakkelijk delen met jullie gasten of kiezen voor het genereren en verspreiden van een QR-code die bijvoorbeeld op het welkomstbord of op de tafels kan worden geplaatst. Deze dubbele optie biedt flexibiliteit en gemak, waardoor gasten op de meest voor hen geschikte manier kunnen bijdragen aan het verzamelen van jullie herinneringen!

Via jullie bruiloft website

Hebben jullie gekozen voor een Deluxe of maatwerk pakket? Super! Deze functionaliteit is namelijk standaard beschikbaar en geactiveerd bij deze pakketten. Het Comfort pakket biedt deze upload functionaliteit niet.

Zodra jullie bruiloft website live staat zien jullie deze functionaliteit direct op jullie website staan met een link naar de uploadpagina. Dit krijgen jullie genodigden dus ook te zien, zodat zij direct weten waar zij hun foto’s kunnen oploaden.

Het werkt als volgt:

 1. Een gast upload foto’s en/ of video’s
 2. Jullie ontvangen een mail met daarin het bericht dat Gast X foto’s/ video’s voor jullie heeft geüpload. In deze mail staat direct een link naar jullie fotoalbum.
 3. Jullie kunnen de foto’s en/ of video’s direct bekijken via de mail of vanuit het beheerportaal
 4. Jullie kunnen de foto’s en video’s één voor één downloaden of alles in één keer downloaden.

En nu lekker samen nagenieten van de foto’s en video’s die met jullie gedeeld worden!

Via een QR code

Ook voor het gebruik van de QR code is het belangrijk dat jullie hebben gekozen voor het Deluxe of Maatwerk pakket.

Om de QR code aan te maken hebben jullie de link naar de uploadpagina nodig. Deze kunnen jullie vinden als jullie in het portaal klikken op ‘Fotoalbum’. Klik in het volgende scherm op ‘Ga naar uploadpagina’. De uploadpagina opent nu en klik vervolgens bovenin op de zoekbalk van je browser. Je ziet nu de zogenaamde URL die jullie moeten gebruiken voor het aanmaken van een QR code.

Kies een gratis QR code generator (zoals QR code Monkey) en doorloop alle stappen. Voordat jullie de QR code downloaden kunnen jullie met je eigen telefoon testen of de QR code daadwerkelijk naar jullie uploadpagina gaat. Yes? Mooi werk: je kunt de QR code nu downloaden en direct gebruiken.

Verder werkt dit hetzelfde als de uploadfunctie via jullie bruiloft website:

 1. Een gast upload foto’s en/ of video’s
 2. Jullie ontvangen een mail met daarin het bericht dat Gast X foto’s/ video’s voor jullie heeft geüpload. In deze mail staat direct een link naar jullie fotoalbum.
 3. Jullie kunnen de foto’s en/ of video’s direct bekijken via de mail of vanuit het beheerportaal
 4. Jullie kunnen de foto’s en video’s één voor één downloaden of alles in één keer downloaden.

Zo simpel is het! Met deze flexibele opties wordt het delen van herinneringen een fluitje van een cent.

Foto upload gasten bruiloft

Voordelen voor jullie en jullie gasten

Deze nieuwe uploadfunctionaliteit verrijkt niet alleen jullie ervaring door het samenbrengen van herinneringen op één centrale plek, maar vereenvoudigt ook het proces voor jullie gasten. Gasten hebben nu de vrijheid om te kiezen hoe zij hun foto’s delen, of dat nu direct op de website is of door een snelle scan van de QR-code. Deze aanpak zorgt ervoor dat meer gasten actief kunnen deelnemen aan het vastleggen en delen van elk onvergetelijk moment, van de ceremonie tot het feest (en de afterparty!). Voor jullie betekent dit een rijkere verzameling van perspectieven en momenten van jullie speciale dag, moeiteloos verzameld op één plaats.

Handig om te weten

 • Het fotoalbum is speciaal voor jullie bedoeld en jullie zijn de enigen die toegang hebben tot dit fotoalbum. Jullie gasten kunnen de foto’s niet zien
 • Als jullie bruiloft website niet meer live staat blijft jullie fotoalbum wel altijd voor jullie beschikbaar met jullie inloggegevens.
 • Als jullie alleen gebruik willen maken van de QR code en de uploadlink niet willen delen via jullie bruiloft website, neem dan contact met ons op zodat wij de uploadmogelijkheid via de website kunnen verwijderen van jullie bruiloft website.