Maatwerk bruiloft website

ga voor goud

Willen jullie een bruiloft website in de stijl van jullie trouwkaarten? Of willen jullie echt iets unieks? Kies dan voor een maatwerk bruiloft website! Onze designers staan te popelen om voor jullie aan de slag te gaan!

100% jullie stijl

Jullie wensen

Jullie kunnen het zo gek maken als jullie willen: bijna alles is mogelijk bij een maatwerk bruiloft website! Ander lettertype? Sure. Meerdaags trouwprogramma? We’ve got you covered!

Save-the-Date

Jullie ontvangen een gratis Save-the-Date design bij jullie website! Deze maken we in dezelfde stijl als jullie website. Jullie kunnen ze zelf versturen, maar wij kunnen dat ook voor jullie doen.

Online RSVP

Deze staat natuurlijk op jullie website! In ons portaal beheren jullie alle aan-/ afmeldingen, zodat jullie gemakkelijk alle totalen kunnen doorgeven aan jullie trouwlocatie. Kies zelf de vragen!

Uitnodigingen

Als jullie geen papieren uitnodigingen willen sturen, kunnen jullie via ons portaal jullie gasten op een duurzame manier uitnodigen. We maken ook online Save-the-Dates in dezelfde stijl.

Laat jullie liefdesverhaal online stralen

Jullie bruiloft is een bijzonder moment in jullie leven, en het verdient een online aanwezigheid die net zo speciaal is als jullie liefde. Onze standaard bruiloft websites bieden veel, maar niet alles is hier mogelijk. Bij een maatwerk bruiloft website gaat onze designer aan de slag met het door jullie gewenste design. Jullie krijgen de vrijheid om jullie unieke liefdesverhaal te delen op jullie eigen manier. Ontdek hier de geweldige extra’s die jullie ontvangen bij het kiezen voor een maatwerk bruiloft website.

Recent project - BRUUT! webdesign Nijmegen

Extra’s maatwerk bruiloft website

Meerdere pagina's

Standaard bruiloft websites beperken we tot één pagina. Met een maatwerk website hebben jullie de vrijheid om meerdere pagina’s toe te laten voegen, zodat jullie alle aspecten van jullie bruiloft kunnen belichten, van de verloving tot de huwelijksreis.

Menu

Wij maken navigeren op jullie bruiloft website eenvoudig met een aangepast menu. Organiseer jullie info en foto’s op een overzichtelijke manier, zodat gasten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Muziek

Breng jullie liefdesverhaal tot leven met de melodieën die jullie hart raken. Voeg jullie favoriete nummers toe aan de website, zodat bezoekers jullie speciale moment kunnen ervaren terwijl ze door jullie site bladeren.

Video

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video kan jullie hele verhaal vertellen. Voeg prachtige videobeelden toe om jullie liefdesverhaal op een meeslepende manier te delen.

Lettertype

Voeg een persoonlijk tintje toe door het lettertype van jullie website aan te passen. Kies een stijl die bij jullie past en die de sfeer van jullie bruiloft weerspiegelt. Wij kunnen alle lettertypes aanschaffen en gebruiken voor jullie bruiloft website.

Stijl en kleuren

Elke bruiloft is uniek, en jullie website zou dat ook moeten zijn. Wij passen het ontwerp en de stijl van jullie website aan om perfect te passen bij jullie thema en persoonlijke smaak.

Foto's

Beperk jullie niet tot het maximum van 8 foto’s. Deel al jullie prachtige momenten met vrienden en familie, ongeacht hoeveel foto’s dat zijn.

Icoontjes

Vraag onze designer gerust om per trouwprogramma-onderdeel mooie icoontjes toe te voegen aan jullie maatwerk bruiloft website. We hebben er heel veel!

Meerdaags trouwprogramma

Als jullie bruiloft meerdere dagen beslaat, hebben jullie de ruimte nodig om alle festiviteiten te documenteren. Onze maatwerk websites zijn perfect geschikt voor bruiloften die langer dan één dag duren.

Cadeaulijst of geld

Liever geen envelopjes op jullie trouwdag? Wij plaatsen een link (knop) op jullie website naar jullie online cadeaulijst of geld doneer-website (zoals Boon & Bliss).

Destination wedding

Trouwen jullie in het buitenland en willen jullie daar informatie over tonen op jullie website? We kunnen jullie website zelfs maken in de stijl van jullie buitenlandse droom.

Gratis verlenging

Een standaard bruiloft website is tot 2 maanden na de trouwdatum geldig. Maatwerk bruiloft websites verlengen wij op aanvraag gratis naar max. 18 maanden, zodat jullie dit ruim op tijd kunnen regelen.

Ontbreekt er iets in bovenstaande lijst wat jullie wel willen? Daag ons uit! We bekijken graag samen met jullie de mogelijkheden.

Wat jullie nog meer krijgen

Wat inbegrepen is in zowel onze standaard bruiloft websites als in jullie op maat gemaakte website, wordt hieronder vermeld.

Domeinnaam

Kies jullie eigen domeinnaam (jullie-namen.invited-you.com).

Aantal genodigden

Nodig een onbeperkt aantal gasten uit voor jullie bruiloft.

Dag- & avondgasten

Maak onderscheid tussen dag- en avondgasten. Hebben jullie ook gasten voor alleen de receptie? Geen probleem! Maak er zoveel aan als jullie willen.

Beheerportaal

In het beheerportaal kunnen jullie teksten en foto’s toevoegen/ aanpassen, en (afhankelijk van het gekozen design) jullie eigen uitgelichte afbeelding toevoegen. Bekijk hier ook alle aan-/ en afmeldingen.

RSVP formulier

Via het online RSVP formulier op jullie bruiloft website kunnen jullie gasten hun aanwezigheid doorgeven en andere vragen beantwoorden. Ontvang ze direct in jullie mailbox en/of bekijk ze in het beheerportaal.

Countdown

Jullie bruiloft website toont een live countdown die aftelt tot de datum van jullie grote dag.

Praktische informatie

Deel praktische informatie met jullie gasten (Parkeren, Bereikbaarheid, Inchecken & Overig).

Dresscode

Deel jullie dresscode met jullie bruiloftgasten.

Cadeautip(s)

Ook cadeautips kunnen jullie delen met jullie bruiloftgasten.

Ceremoniemeester(s)

Deel de contactgegevens van 1, 2 of meer ceremoniemeesters.

Gastenlijst uploaden

Indien je de uitnodigingen via ons platform wilt versturen, kunnen jullie een gastenlijst (Excel) uploaden. Verstuur uitnodigingen en reminders via het beheerportaal.

Reminders

Hebben enkele genodigden zich nog niet aan-/ afgemeld voor jullie bruiloft? Stuur ze met één druk op de knop een reminder.

E-mail automatiseringen

Jullie kunnen jullie gasten uitnodigen via het beheerportaal en ze nog een week voor de grote dag een mail sturen. Bekijk snel welke mails wij voor jullie kunnen versturen.

Online fotoalbum

Voor €49 maken wij van jullie bruiloft website een online fotoalbum voor al jullie bruiloftgasten. Kan iedereen lekker nagenieten!

Are you ready?!