Over Bruiloft website

nice to know

Van digital marketing naar Bruiloft Website. Lees hier ons verhaal en de link die wij hebben met Invited You.

Van digital marketing naar Bruiloft Website

Welkom bij Bruiloft Website! Ik ben Marloes, het creatieve brein achter Bruiloft Website en Invited You. Mijn reis begon in 2015 na het verlaten van mijn baan in digital marketing, om mijn passie voor webdesign en digital marketing na te jagen. BRUUT! webdesign, mijn eerste onderneming, combineerde deze passies, gericht op het leveren van websites die perfect aansluiten bij de wensen van mijn klanten.

Van bruiloft tot bedrijfsidee

Het idee voor bruiloft websites ontstond toen ik een unieke website creëerde voor de bruiloft van vrienden. Dit succes leidde tot het ontstaan van Bruiloft Van…, en later, met de ambitie om mijn diensten uit te breiden en te automatiseren, lanceerde ik Invited You. Hier bieden we niet alleen bruiloft websites aan, maar ook websites voor een divers scala aan particuliere en zakelijke evenementen.

Een unieke aanpak voor bruiloften

Bij Bruiloft Website richten we ons op het creëren van een romantische en persoonlijke ervaring voor elk bruidspaar. We begrijpen dat jullie bruiloft uniek is en streven ernaar die uniciteit in elke website te weerspiegelen. Onze kant-en-klare designs bieden gemak en stijl, maar voor bruidsparen die hun eigen unieke stempel willen drukken, is ons Maatwerk pakket de perfecte keuze.

Ontdek de unieke touch van Invited You

Hey, even iets leuks om te delen! Heb je al gespot dat onze bruiloft websites altijd een knipoogje geven naar Invited You in de footer (onderaan de website) en de domeinnaam? Yup, dat is helemaal de bedoeling en we zijn er super trots op! Elk webadres van onze bruiloft- en event websites eindigt namelijk op invited-you.com: de grote mama van ons hele gebeuren.

En weet je, het is niet zomaar een keuze. Het zit namelijk zo: jij en je lief nodigen de gasten uit, right? Nou, door een domeinnaam als anne-en-floris.invited-you.com te gebruiken, laten jullie meteen zien dat jullie de sterren van de show zijn! Slim bedacht, toch? 🎉

Dat was het zo’n beetje! Bedankt voor het meegaan in ons verhaal. Blijf hangen, check onze site voor de nieuwste snufjes, en laten we samen iets moois maken van jullie grote dag of te gekke feest!

Cheers,

Marloes

Eigenaar Invited You & Bruiloft Website

Innovatie is key

Mijn team en ik zijn toegewijd aan continue verbetering en innovatie bij Invited You en Bruiloft Website. We waarderen jullie feedback enorm en werken voortdurend aan nieuwe features en designs. 

Onze waarden

Gebruiksgemak

We vinden het belangrijk dat alles easy peasy is voor onze klanten. Upload je foto’s, voeg je tekst toe, en bam, je website staat. Geen gedoe met designs of kleuren kiezen; wij hebben het al voor je uitgezocht. Maar als je zin hebt om zelf een stijl te kiezen, hebben we een maatwerk pakket waarin we helemaal los kunnen gaan.

Innovatie

Ons compacte team zet zich vol in voor de groei en verbetering van Invited You en Bruiloft Website, met focus op techniek, design en nieuwe functies. Jullie feedback is cruciaal voor onze voortdurende ontwikkeling. Blijf op de hoogte voor de nieuwste designs en updates!

Persoonlijke service

Jullie tevredenheid is onze topprioriteit. Voor elke vraag, groot of klein, bieden we diverse en flexibele contactopties:

  • Direct contact: via ons contactformulier voor snelle reacties.
  • Telefonisch & Videocall: voor persoonlijke gesprekken en diepgaand overleg.
  • WhatsApp & E-mail: voor gemakkelijke communicatie en het delen van documenten.

We staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of jullie wensen te vervullen. Bij ons is persoonlijke service geen optie, maar een belofte.