VIP treatment

ga voor goud

Willen jullie een bruiloft website in de stijl van jullie trouwkaarten? Of willen jullie echt iets unieks? Kies dan voor een VIP bruiloft website! Onze designers staan te popelen om jullie wensen te vertalen naar een prachtige bruiloft website!

Uuhm, de VIP treatment?

Bij een VIP bruiloft website kies je uit één van onze designs die wij volledig naar wens voor jullie aanpassen. Hieronder zie je onze werkwijze.

Formulier - Invited you

1. Vraag aan

Vul het aanvraag-formulier in en kies een design die wij voor jullie mogen gaan aanpassen. Dit is de basis voor jullie VIP website.

Login - Invited you

2. Teksten aanvullen

Je ontvangt direct een e-mail met inloggegevens voor het portaal. Hier kunnen jullie alle gegevens voor op jullie website alvast invullen.

Website live - Invited you

3. Website live, maar...

Jullie gekozen bruiloft website design staat binnen 20 minuten live, maar hold your horses! We zijn er nog niet…

Login - Invited you

4. VIP formulier

Binnen 1 werkdag na de aanvraag ontvang je een mail met een link naar het speciale VIP formulier voor jullie wensen. Vul deze in op een voor jullie geschikt moment.

Gegevens aanvullen - Invited you

5. This is when the magic happens

Onze designers gaan aan de slag om al jullie wensen op jullie bruiloft website te verwerken. Binnen 5 werkdagen is jullie VIP website af.

Delen maar - Invited you

6. Delen maar!

Jullie VIP bruiloft website staat nu klaar om met alle genodigden te delen!

Laat jullie liefdesverhaal online stralen

Jullie bruiloft is een bijzonder moment in jullie leven, en het verdient een online aanwezigheid die net zo speciaal is als jullie liefde. Onze standaard bruiloft websites bieden veel, maar niet alles is hier mogelijk. Bij een VIP bruiloft website gaat onze designer aan de slag met het door jullie gewenste design. Jullie krijgen de vrijheid om jullie unieke liefdesverhaal te delen op jullie eigen manier. Ontdek hieronder de geweldige extra’s die jullie ontvangen bij het kiezen voor een VIP bruiloft website.

Recent project - BRUUT! webdesign Nijmegen

Extra’s VIP bruiloft website

Kies zelf wat jullie willen

Na jullie aanvraag van het VIP pakket ontvangen jullie van ons een link naar het formulier waar jullie op jullie moment exact kunnen aangeven wat jullie willen op jullie VIP bruiloft website.

Menu

Wij maken navigeren op jullie bruiloft website eenvoudig met een aangepast menu. Organiseer jullie info en foto’s op een overzichtelijke manier, zodat gasten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Muziek

Breng jullie liefdesverhaal tot leven met de melodieën die jullie hart raken. Voeg jullie favoriete nummer toe aan de website, zodat bezoekers jullie speciale moment kunnen ervaren terwijl ze door jullie site bladeren.

Video

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video kan jullie hele verhaal vertellen. Voeg prachtige videobeelden toe om jullie liefdesverhaal op een meeslepende manier te delen. Of kies voor een drone-video van jullie trouwlocatie.

Lettertype

Voeg een persoonlijk tintje toe door het lettertype van jullie website aan te passen. Kies een stijl die bij jullie past en die de sfeer van jullie bruiloft weerspiegelt. Ons systeem herkent bijna alle lettertypes, dus stuur vooral jullie voorkeur door.

Kleuren

Elke bruiloft is uniek en jullie website zou dat ook moeten zijn. Jullie kiezen eerst een webdesign die wij als basis aanhouden. Vervolgens passen wij de kleuren naar jullie wens aan.

Foto's

Beperk jullie niet tot het maximum van 8 foto’s. Deel al jullie prachtige momenten met vrienden en familie, ongeacht hoeveel foto’s dat zijn. Foto op een ander plekje? Doen we voor jullie.

Icoontjes

Vraag onze designer gerust om per trouwprogramma-onderdeel mooie icoontjes toe te voegen aan jullie VIP bruiloft website. We hebben er heel veel!

Meerdaags trouwprogramma

Als jullie bruiloft meerdere dagen beslaat, hebben jullie de ruimte nodig om alle festiviteiten te documenteren. Onze VIP websites zijn perfect geschikt voor bruiloften die langer dan één dag duren.

Cadeaulijst of geld

Liever geen envelopjes op jullie trouwdag? Wij plaatsen een link (knop) op jullie website naar jullie online cadeaulijst of geld doneer-website (zoals Boon & Bliss).

Destination wedding

Trouwen jullie in het buitenland en willen jullie daar informatie over tonen op jullie website? We kunnen jullie website volledig transformeren voor jullie destination wedding.

Gratis verlenging

Een standaard bruiloft website is tot 2 maanden na de trouwdatum geldig. VIP bruiloft websites verlengen wij gratis naar max. 18 maanden, zodat jullie dit ruim op tijd kunnen regelen.

Ontbreekt er iets in bovenstaande lijst wat jullie wel willen? Daag ons uit! We bekijken graag samen met jullie de mogelijkheden.

The VIP treatment

Júllie wensen

Jullie kunnen het zo gek maken als jullie willen: bijna alles is mogelijk bij een VIP bruiloft website! Ander lettertype? Sure. Meerdaags trouwprogramma? We’ve got you covered!

Save-the-Date

Jullie ontvangen een gratis Save-the-Date design bij jullie website! Deze maken we in dezelfde stijl als jullie website. Jullie ontvangen hem nadat jullie VIP website is opgeleverd en je kunt hem zelf versturen.

Online RSVP

Deze staat natuurlijk op jullie website! In ons portaal beheren jullie alle aan-/ afmeldingen, zodat jullie gemakkelijk alle totalen kunnen doorgeven aan jullie trouwlocatie. Kies zelf de vragen!

Uitnodigingen

Nodig jullie gasten op een duurzamen manier uit met digitale uitnodigingen via ons portaal of maak een QR-code van jullie domeinnaam en voeg deze toe aan jullie (papieren) trouwkaarten.

Are you ready?!