Jullie hebben gekozen voor een bruiloft website met een online RSVP. Het doel van dit formulier is dat jullie bruiloftsgasten kunnen aangeven of ze aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft. Jullie ontvangen de aanmeldingen direct in jouw mailbox of kunnen ze inzien in het portaal, super handig!

Bij Bruiloft Website hebben we al enkele standaard vragen voor jullie klaargezet, maar jullie kunnen zelf ook twee vragen stellen aan jullie genodigden. Jullie kunnen jullie bruiloftsgasten alles vragen met dit formulier. Maar wat kun je jullie bruiloftsgasten via de RSVP nog meer vragen, behalve hun aanwezigheid? Wij hebben hieronder enkele ideeën voor jullie op papier gezet.

Dieetwensen

Het is prettig als jullie (en vooral jullie trouwlocatie) vooraf weten of er allergieën of dieetwensen zijn bij jullie gasten. Zo kunnen jullie daar eventueel rekening mee houden bij de bruidstaart, maar ook bij het diner en eventuele snacks.

Keuze hoofdgerecht

Bij veel bruiloften krijgen gasten tijdens het diner vaak keuze uit twee gerechten. Veel trouwlocaties willen vooraf weten wat de aantallen zullen zijn. Is dat bij jullie ook het geval? Stel deze vraag dan in jullie RSVP en geef de aantallen tijdig door aan jullie trouwlocatie.

Hotelkamer

Indien jullie trouwlocatie ook hotelkamers heeft, dan kun je jullie bruiloftsgasten aanbieden om via jullie een hotelkamer te reserveren. Dat weten jullie zeker dat ze gegarandeerd zijn van een hotelkamer en mogelijk krijgen jullie wel korting bij een minimale afname van zoveel hotelkamers. Tip: dienen jullie gasten de kamer zelf te betalen? Vermeld dan de prijs van de hotelkamer op jullie online RSVP formulier.

Speeches, stukjes, etc.

Jullie kunnen ervoor kiezen om de ingevulde formulieren direct in jullie eigen mailbox te ontvangen, maar dat hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om dit over te laten aan jullie ceremoniemeester(s). Als dat het geval is, is het handig als jullie bruiloftsgasten op het RSVP formulier alvast aangeven of ze willen speechen of een stukje willen opvoeren.

Favoriete dansnummer

Jullie kunnen alle gasten bij het RSVP formulier vragen om hun favoriete dansnummer. Wel zo handig dat je dit mee kan nemen in jullie playlist tijdens de feestavond!

Vervoer

Het kan zijn dat veel van jullie hotelgasten met het openbaar vervoer komen. Jullie kunnen dan eventueel vervoer regelen van het station naar jullie trouwlocatie. Op het RSVP formulier kun je jullie bruiloftgasten vragen of ze gebruik willen maken van bijvoorbeeld jullie gehuurde busje. Tip: geef in het formulier wel even aan hoe laat het busje vertrekt.

De hele dag?

Er zullen ongetwijfeld gasten op jullie bruiloft komen die niet de hele dag aanwezig kunnen zijn. Mogelijk hebben zij die dag al andere verplichtingen en zullen ze later aansluiten of eerder moeten vertrekken. Voor jullie tafelschikking is het fijn om vooraf te weten hoeveel gasten er precies aansluiten bij het diner.

Foto

Sommige bruidsparen maken gepersonaliseerde bedankjes voor hun bruiloftsgasten. Dit doen zij met een foto van de bruiloftsgasten. Willen jullie dit ook doen en willen jullie vooraf een foto van jullie gasten ontvangen? Vraag jullie gasten dan in het RSVP of ze jullie een foto willen mailen of appen.

Favoriete keuken

Het kan zijn dat jullie zelf geen inspiratie hebben voor het diner. Gaan jullie voor Italiaans, Amerikaans, Frans of juist Nederlands?  Vraag jullie gasten in het online RSVP formulier wat hun favoriete keuken is. De meeste stemmen gelden! Of jullie kunnen op basis van alle antwoorden een internationaal buffet kiezen.

Nanny service

Worden de kids van jullie gasten ook uitgenodigd op jullie bruiloft en hebben jullie hiervoor een nanny ingeschakeld? Vraag jullie gasten dan om in het RSVP formulier aan te geven of zij gebruik willen maken van de nanny service. Kunnen jullie mooi alle namen vooraf doorgeven aan de nanny.

De rest!

Zoals je hierboven kunt lezen kun je alles aan jullie bruiloftsgasten vragen via het online RSVP formulier. Doordat jullie zelf twee vragen kunnen toevoegen in ons portaal, hebben jullie hier alle vrijheid in. Ga direct aan de slag met jullie bruiloft website!