Gefeliciteerd met jullie verloving! Nadat jullie heerlijk genoten hebben van deze nieuwe stap in jullie relatie is het tijd om na te gaan denken over jullie BIG DAY. Veel stellen denken: kom maar op, dat regelen we wel even. Tip van ons: een bruiloft plannen kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met Nicole van Connecting Events focussen jullie je alleen op de leuke dingen.

1. You just said yes, en nu de rest…!

Een van de meest gehoorde opmerkingen die pasgetrouwde stellen na een bruiloft? ʻAls ik het nog een keer zou moeten doen? Zeker weten dat ik minder zelf zou regelen en meer uit handen zou gevenʼ. Waarom zou je Nicole als weddingplanner – of überhaupt een weddingplanner – willen inschakelen? En past dit binnen het budget? Deze vragen, en meer, worden hieronder beantwoord.

2. Ervaring

De allereerste reden om een weddingplanner in te schaken, is hun onmisbare expertise. Voor jullie is het waarschijnlijk de eerste keer dat je gaat trouwen. En zeg eens eerlijk, hoeveel dingen die je voor het eerst doet gaan meteen perfect? Nicole is een doorgewinterde wedding professional met een schat aan ervaring in het organiseren van bruiloen. Ze zoekt voor jullie de tofste locaties, is op de hoogte van de nieuwste trends, heeft toegang tot de leukste leveranciers en bruist van de creatieve ideeën om jullie dag echt uniek te maken. Zo voorkom je dat belangrijke details over het hoofd worden gezien.

3. Bespaar tijd en vermijd stress

Een drukke baan, een fijn sociaal leven en soms nog kind(eren) ook. Iedere bruiloft is natuurlijk anders maar bij een ʻkleineʼ bruiloft met 40 gasten (lees: ceremonie – receptie – diner – feest) komt voor jullie als stel al +/- 150 tot 300 uur aan planning kijken. En eh, dat zijn echt niet allemaal leuke dingen. Van het opvragen en doorlezen van offertes, onderhandelen van prijzen, uitzoeken van de leukste leveranciers tot het checken van de uitnodiging op spelfouten en contacten van gasten voor een definitief antwoord op de uitnodiging.

Met Nicole aan je zij weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zij neemt uit handen waar jullie stress van krijgen of urenlang mee bezig zijn. Ook houdt zij je op de hoogte wanneer het tijd is voor een volgende stap en helpt jullie knopen doorhakken.

4. Houd grip op het budget

Een van de grootste uitdagingen bij het organiseren van een bruiloft is het beheren van het budget. Naast creativiteit brengt een weddingplanner ook financiële wijsheid met zich mee. Nicole helpt jullie met realistische inschattingen maken en budgetten vaststellen. Bovendien weet ze precies waar mogelijk besparingen kunnen worden gerealiseerd, wat uiteindelijk jullie portemonnee ten goede komt.

De kosten van een weddingplanner? Die variëren nogal per weddingplanner. Voor Nicole geldt: ʻNa het kennismakingsgesprek stel ik een offerte op, op basis van jullie wensen en eisenʼ. Altijd helemaal op maat; wat ze jullie uit handen neemt staat duidelijk in de offerte, voor wat je zelf doet betaal je bij haar helemaal niets. Wel zo eerlijk en nog scherp in prijs ook.

5. Probleemloze trouwdag

Op de grote dag zelf willen jullie allesbehalve stress en problemen. Je kunt natuurlijk je nichtje, zus of beste vriendin vragen als ceremoniemeester… Maar let op: als de DJ aankomt en jullie zitten aan het diner, of er moet iets geregeld worden tijdens het fotomoment of de ceremonie, dan is deze belangrijke persoon er niet bij.

Hier schittert de weddingplanner als jullie probleemoplosser. Of het nu gaat om onverwachte weersveranderingen, vertraagde leveringen van bloemen of andere last-minute uitdagingen, Nicole staat paraat om snel en doeltreffend in te grijpen. Zoveel mogelijk op de achtergrond, zodat niemand iets in de gaten heeft. Doordat ze jullie al kent van de voorbereiding kan ze goed inschatten wat jullie nodig hebben. Hierdoor kunnen jullie ongestoord genieten van jullie speciale dag en elkaar.

Conclusie: jullie droombruiloft realiseren

Het plannen van een bruiloft is een spannende en leuke tijd, maar kan ook overweldigend zijn. Het inschakelen van een weddingplanner is een slimme investering om jullie droombruiloft te realiseren. Deze brengt expertise, tijdbesparing, budgetbeheer en probleemoplossing met zich mee, waardoor jullie met vertrouwen naar jullie grote dag kunnen uitkijken.

Dus, als jullie net verloofd zijn en dromen van een stressvrije en prachtige bruiloft, aarzel dan niet om een weddingplanner aan jullie zijde te hebben. Tip van ons: bel Nicole. Heerlijk mens om onder speeddial te hebben met voor ieder probleem een oplossing. Van chaos naar relaxed genieten van jullie verlovingstijd.